ПРО НАС

YARO CENTER - Ваш провідник до самопізнання!

Наш психологічний центр заснований у 2024 році та спеціалізується на психологічній допомозі й арт-терапії. Тут ви не лише отримаєте необхідну підтримку, а й зануритеся у захопливий світ психології, беручи участь у цікавих тренінгах та переглядаючи наш блог ❀.
«...У YARO CENTER дві засновниці, і кожна дійшла до ЯРО по-своєму…»





     Попович Ярослава – психологиня та арт-терапевт, взялась за ідею центру опісля чималого досвіду у своїй галузі. З її історії як спеціаліста найбільшу роль зіграла поїздка до Ізраїлю у 2022 році, де на навчанні вона змогла побачити суттєві відмінності у підходах тамтешніх психологів, і як саме люди справляються під час постійних війн. Нові знання поклали зерно надії, що на Батьківщині можна реалізувати те саме, і власне Ярослава долучалась до різних проектів, щоб проводити тренінги та максимально поширювати знання серед українців. Та в певний момент настає час починати своє. Скільки ще підходів існує у світі, скільки досвіду можна принести Україні, скільком людям можна допомогти завдяки цьому? Ідея власного простору прийшла сама собою, адже це щоненайкраща можливість реалізовувати задуми та концентрувати зусилля на одній меті ❀.

...




     Біє Даасан Анастасія - керівник та маркетолог, доєдналась до центру на етапі розробки. Побувавши вже не раз на тренінгах Ярослави, і знаючи її не тільки як спеціаліста, а і людину, Анастасія запропонувала свою допомогу у реалізації центру. Сайт, соцмережі, організація послуг та заходів - те, без чого не існує сьогодні жодна компанія. А ще з хорошою ідеєю та натхненням - для Анастасії це робота мрії! Так і почалась стежка YARO CENTER - вашого провідника до самопізнання. Разом з Ярославою вони розробили концепцію центру і щодня працюють над її втіленням, прокладають шлях до нових відкриттів і невідомих глибин світу психології ❀. 

Тож слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтесь до нас  - у цій захопливій подорожі до себе)))




✳︎   ЦІКАВИНКА   ✳︎





     Для логотипу центру ми обрали 12 руну старшого англосаксонского футарка «Яро» («Йера»), що має багаторічну історію та не менш вагоме значення. З пранімецького руна «Йера» означає «рік», «врожай» та позначає дві половини року ― «лід» зими і «вогонь» літа, які один за одним взаємодіють і взаємно доповнюють.

Йера – це органічний поступовий розвиток, який не можна квапити примушувати або насильно втручатись. Адже все має перебувати в гармонії з зовнішнім оточенням. Порушення ж природнього порядку заради миттєвого результату лиш призведе до негативних наслідків. Оскільки розвиток нашого внутрішнього «Я» не можна квапити так само, як не можна квапити дозрівання плоду.


«Яро (Йера) - це те, що закладено в нас, це те, що завжди з нами.»


01

Комфорт

Щоб кожен клієнт зміг відчути, що його розуміють та підтримують.

02

Професійність

Щоб спеціаліст мав великий досвід та професійні навички для надання послуг найвищої якості.

03

Конфіденційність

Щоб була захишена особиста інформація кожного, хто звертається до нас.

04

Індивідуальний підхід

Щоб кожен клієнт зміг отримати максимальну користь від сеансів та перепрацювати саме "свою" історію.

05

Постійний розвиток

Щоб були завжди актуальними та ефективними методи, які ми застосовуємо на сеансах, для найсучаснішої психологічної підтримки.

Доєднуйтесь до YARO CENTER
❀❀❀

Та почніть свій шлях до гармонії!